Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

My Chair Spisestol, Eg / Sort Stål
Normann CopenhagenNormann Copenhagen

My Chair Spisestol, Eg / Sort Stål

DKK 2 549
My Chair - en elegant og minimalistisk stol fra Normann Copenhagen, designet af Nicholai Wiig-Hansen. Fremstillet af formstøbt finér med blødt buede stålben og en harmonisk silhuet, der giver et velafbalanceret udtryk.
Leveringstid:  3-4 uger

My Chair Spisestol

DKK 2 549

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret

Produktinformation

My Chair - en elegant og minimalistisk stol fra Normann Copenhagen, designet af Nicholai Wiig-Hansen. Fremstillet af formstøbt finér med blødt buede stålben og en harmonisk silhuet, der giver et velafbalanceret udtryk. My Chair er den perfekte kombination af form og funktion, en stol, der er lige så smuk, som den er komfortabel. Med sit minimalistiske design og rene linjer passer My Chair lige godt hjemme som på kontoret. En stol, der bliver en naturlig del af din indretning, et smykke, der løfter rummet til nye højder. My Chair fra Normann Copenhagen, en stol, der er både funktionel og smuk.

Designet af Nicholai Wiig-Hansen.

Godt at vide om spisestolen


- Stabelbart design.
- Findes i forskellige udformninger.
- Findes også som loungestol og barstol.
- Fremstillet i Europa.
- Designet af Nicholai Wiig-Hansen.
- Download PDF for mere information.


Egenskaber

Om varemærket
Normann blev grundlagt 1999 af Jan Andersen og Poul Madsen og har siden da udvidet og sælger i dag sine produkter i mere end 77 lande. Under de første fem år producerede de mere end 39 produkter med stor variation og samarbejde også med etablerede designere og unge talenter fra hele verden.