Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

Mat Barstool 75 cm, Seaweed / Black
Normann CopenhagenNormann Copenhagen

Mat Barstool 75 cm, Seaweed / Black

DKK 2 999
Mat er en barstol fra Normann Copenhagen med udpræget naturlig skønhed og innovativt design af Foersom & Hiort-Lorenzen.
Leveringstid:  3-4 uger

Mat Barstol

DKK 2 999

Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Mød Mat barstolen fra Normann Copenhagen, et miljøvenligt mesterværk designet af Foersom & Hiort-Lorenzen. Fremstillet af hamp og ålegræs er denne taburet et eksempel på bæredygtighed uden at gå på kompromis med stilen. Den taktile overflade er designet til dem, der sætter pris på både æstetik og miljø, og den afspejler naturens variationer, hvilket gør hver enkelt skammel unik og fængslende. Mat Bar Stool er perfekt til moderne hjem eller miljøbevidste kontorer og kombinerer innovativt design med en lavere miljøpåvirkning. Hvad er værd at bemærke? Denne taburet er bygget til at holde og er beregnet til fuld cirkulation - hver del kan skilles ad og genbruges, så man får en bæredygtig fremtid. Download PDF'en for at få mere indsigt, og løft dit rum med et strejf af natur og innovation.
Designet af Foersom & Hiort-Lorenzen.

Om barstolen fra Normann Copenhagen


- Fra kollektionen Mat.
- Designet af Foersom & Hiort-Lorenzen.
- Dette produkt er et miljøvenligt valg.
- Findes i forskellige varianter.
- Fremstillet i Danmark.
- Download PDF for mere information.

Egenskaber

Om varemærket
Normann blev grundlagt 1999 af Jan Andersen og Poul Madsen og har siden da udvidet og sælger i dag sine produkter i mere end 77 lande. Under de første fem år producerede de mere end 39 produkter med stor variation og samarbejde også med etablerede designere og unge talenter fra hele verden.