Nyheder
Belysning

Hurtig leveringer

Altid prisgaranti

30 dages returret

FUN 10DM Pendel, Krom / Muslingeskal

FUN 10DM Pendel, Krom / Muslingeskal

DKK 7 495
FUN 10DM er en pendel fra Verpan med et klart design og en elegant, skulpturel form.
På lager:  Leveringstid 2-5 hverdage

FUN 10DM Pendel

DKK 7 495

Vælg den rette lyskilde

Det kan være lige så vanskeligt, hvis ikke vanskeligere, at vælge den rigtige lyskilde til din lampe end at beslutte, hvilken type lampe der er den rigtige til dit hjem. Vi har udarbejdet en enkel vejledning, der kan hjælpe dig med at gennemskue Lumen og Kelvin.

Læs guiden her!
Hurtig og sikker levering
Altid prisgaranti
30 dages returret
Gratis fragt!

Produktinformation

Oplys dit rum med et strejf af historie og legende elegance med FUN 10DM-pendlen fra Verpan, et mesterværk designet af den legendariske Verner Panton. Denne pendel har prydet indretningen siden 1964 og forener ubesværet form og funktion. Forestil dig dens kaskader af muslingeskaller, der kaster et indbydende, diffust lys, perfekt til hyggelige middage eller rolige opholdsrum.
Designet af Verner Panton. Originaldesign fra 1964.

Om pendlen fra Verpan


- FUN 10DM er værdsat for det muntre, elegante design.
- FUN 10DM er værdsat for det indbydende lys.
- Fra kollektionen FUN.

Egenskaber

Om varemærket
Verpan-mærket blev lanceret i 2003 og består af et nøje udvalgt udvalg af Verner Panton-designs inden for belysning, møbler, tekstiler og interiørdesign. Mærkets filosofi er at bevare og forbedre Pantons designarv ved at genintroducere hans design til en helt ny generation af designelskere. Lampeserier som Fun, Pantop og VP Globe er klassiske eksempler på Pantons legende formsprog, som er påvirket af 1960'ernes banebrydende farver og former.